De Lacour Advokater, Åboulevarden Aarhus 2013

Danskproducerede sedumplugs

Sedumplugs med de bedste vækstbetingelser

Dansk Sedum producerer sedumsplugs i egne drivhuse i Danmark. Sedumplugs er etableret i en speciel letvægtssubstrat og med spirer fra danske sedumplanter. Det gør dem hårdføre og velegnede til det nordiske klima. Substratjorden, de vokser i, er den samme som anvendes på ekstensive grønne tage. Det giver sedumplugsene de bedste betingelser for at få hurtig gang i en problemfri vækst på det grønne tag.

Tørke-, vind- og frosttolerante sedumplugs

Vores udvalg af sedumarter er nøje udvalgt til at kunne klare sig i vores klima, hvor temperaturerne svinger fra det meget varme til frost i vinterhalvåret. De 12 udvalgte sedumarter har stor artsvariation i både farver og former, og tåler alle tørke, vind og frost.

  • Dansk Sedum producerer også færdige sedummåtter og sedumbakker, som er langt nemmere at håndtere på taget og giver et veletableret grønt tag fra starten, men også et mere ensartet udtryk. Med sedumplugs har du mulighed for selv at designe et helt unikt tag, idet du kan gruppere de forskellige sedumarter, så de danner det udtryk du ønsker.
  • Sedumplugs leveres i bakker af 54 stk, hvilket gør dem nemme at håndtere på taget. For at få et optimalt designudtryk anbefales det at plante min. 12 – 14 stk./m² af samme art. Normalt vil planterne være fuldt etablerede på taget i løbet af 1-2 sæsoner.
Indgangs Billede

Design dit grønne tags udseende ved at artssammensætte forskellige sedumarter

Planter Til Intensive Tage 1182X688

Har du specifikke ønsker?

Så er vi gerne behjælpelige med dette. Ring og få en uforpligtende snak omkring mulighederne for at designe den løsning, der passer til dine specifikke ønsker og behov

Kontakt Dansk Sedum