Sedummaatter 3000X1000

Vi skaber de bedste vækstbetingelser til det nordiske marked

Hvem er Dansk Sedum

Dansk Sedum har siden 2010 udviklet og produceret danske sedumplugs, sedummåtter og har senest introduceret sedumbakker som én samlet systemløsning. Det er vores mission at producere sedumprodukter, der har de bedste vækstbetingelser til det nordiske marked, samtidig med at de skal være lette at håndtere i transporten fra mark til byggeplads, såvel som i selve byggeprocessen af det grønne tag.

Derfor har Dansk Sedum udviklet et produktionsanlæg der i videst mulig omfang automatiserer produktionen, således at den er effektiv og miljøvenlig. Vi blander også selv de anvendte jordsubstrater.

Dansk Sedum er et 50/50 jointventure produktionssamarbejde mellem Megagræs, Gørlev og BG Byggros A/S, Odense. Megagræs står for produktionen og BG Byggros håndterer den administrative del, herunder salgsarbejdet. Fakturering af ydelser sker gennem BG Byggros A/S.

Har du specifikke ønsker til f.eks. artssammensætning af dine sedumbakker eller sedummåtter, så er vi gerne behjælpelige med dette. Ring og få en uforpligtende snak omkring mulighederne for at tilpasse vores sedumprodukter til dine specifikke ønsker og behov. Vi laver også gerne sedumprodukter til private label. Kontakt os på +45 5948 9000 eller info@byggros.com

Sedum 003

Miljøvenlig produktion

Dansk Sedum er i størst muligt omfang automatiseret produktionsmæssigt, således at vi er i stand til at lave en yderst effektiv produktion, der sikrer stor ensartethed og mindst mulig udledning af CO2.

Kontakt Dansk Sedum